ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Άγρια κόντρα Λοβέρδου – Βούτση – «Αν θέλετε μεθόδους Μαδούρο, να πάτε στη Βενεζουέλα» (VIDEO)

Βγήκαν τα μαχαίρια  μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και του Νίκου Βούτση με αφορμή θέματα επί της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα ο Α. Λοβέρδος κατήγγειλε ότι χθες ενώ ο προεδρεύων Δημήτρης Κρεμαστινός του έδωσε τον λόγο, υπάλληλος, αξιωματούχος της Βουλής, της επιλογής του προέδρου, «με κοινοβουλευτικά ανοίκειο τρόπο, διέπραξε μια σειρά παραβάσεις, που αφορούν τη λειτουργία της Βουλής και μια σειρά παραβάσεις που αφορούν συγκεκριμένες πτυχές του Ποινικού Κώδικα, διέπραξε διατάραξη συνεδρίασης της ολομέλειας, κλείνοντας τα μικρόφωνα».

Κατόπιν ο Α. Λοβέρδος πρόσθεσε: «Κύριε Πρόεδρε, αυτά είναι πρωτοφανή. Αν θέλετε μεθόδους Μαδούρο, να πάτε στη Βενεζουέλα. Εδώ όμως είστε υποχρεωμένος, απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο που διορίσατε ειδικό γραμματέα της Βουλής, να πάρετε όλες τις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τη λειτουργία της Ολομέλειας, της Βουλής, με τον Οργανισμό των υπαλλήλων της Βουλής και με τον Ποινικό Κώδικα. Αν δεν το κάνετε αυτό, είστε συνυπεύθυνος για την ασχημία που έγινε χθες το βράδυ».

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε ως εξής: «Παρακολούθησα όλη τη χθεσινή συνεδρίαση σε όλες της τις λεπτομέρειες. Από την αρχή ως το τέλος. Είμαι σε γνώση και των πρακτικών και των δηλώσεων που έκανε ύστερα ο προεδρεύων, ο οποίος άψογα τήρησε την διαδικασία, η συνεδρίαση είχε λήξει. Δύο φορές το είχε πει ο προεδρεύων και όταν λήγει η συνεδρίαση, κατά τον Κανονισμό, και τα μικρόφωνα κλείνουν και το κανάλι κλείνει και όλοι κρατάμε τις ενστάσεις μας ενδεχομένως για την επόμενη φορά. Όχι απλώς δεν δέχομαι αυτό που λέτε ως αιτίαση για τον ειδικό γραμματέα της Βουλής, αλλά σας επαναλαμβάνω ότι είμαι απολύτως υπεύθυνος προσωπικά για το σύνολο της διαδικασίας, έτσι όπως περαιώθηκε χθες το βράδυ».

http://https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ATynIEs2k74