Τον «άδειασε» on air Αποστάσεις Συρμαλένιου από Μανιό: Δεν έχει ταξικό στοιχείο το δυστύχημα

«Δεν νομίζω ότι είναι ταξικό το θέμα. Είναι θέμα μιας απερισκεψίας, μιας νεανικής παρορμητικής συμπεριφοράς» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αποστάσεις από την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Μανιού, ο οποίος δήλωσε ότι το σοκαριστικλο τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος.

«Δεν νομίζω ότι είναι ταξικό το θέμα. Είναι θέμα μιας απερισκεψίας, μιας νεανικής παρορμητικής συμπεριφοράς» σημείωσε ο κ. Συρμαλένιος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός μιλώντας στον Αnt1 δήλωσε ότι το δυστύχημα έχει ταξικά χαρακτηριστικά.
«Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τι να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Ότι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνεται σ’ έναν πολύ πλούσιο, εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεςί μια κατάσταση στον ίδιο ότι «δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου»».