Αποκάλυψη: Τινάζει στον αέρα τον Καμμένο, έγγραφο – «βόμβα» που δημοσιοποίησε ο Λοβέρδος (έγγραφο)

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις (πιθανώς και δικαστικές) αναμένεται να προκαλέσει η δημοσιοποίηση από την πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδο εγγράφου που επιβεβαιώνει πρωτοφανείς μεθοδεύσεις από την πλευρά του Πάνου Καμμένου σε ότι έχει να κάνει με την εμπλοκή του διαβόητου μεσάζοντα Β.Παπαδόπουλου στην πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με αυτά προκύπτει ότι μέχρι και το πρωί της υπογραφής της συμφωνίας η ΓΔΑΕ δεν αναγνώριζε τον κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο ως εξουσιοδοτημένο να υπογράψει τη διακρατική συμφωνία αλλά μόνο ως πληρεξούσιο για τη διαπραγμάτευση.

Οι διαστάσεις της σκοτεινής αυτής υπόθεσης, προκαλεί ήδη τεράστιες αναταράξεις στο εσωτερικό της Κυβέρνησης, αφού το Μαξίμου και προσωπικά ο Τσίπρας εμφανίζονται εξαιρετικά ανήσυχοι σε ότι έχει να κάνει με την ροή των αποκαλύψεων για τον Πάνο Καμμένο.

Η αποκάλυψη Λοβέρδου

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία δίνουν νέα συγκλονιστικά έγγραφα, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας στο Ριάντ προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, πως οι Σαουδάραβες αγνοούν την δραστηριότητα του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, ο κ. Πάνος Καμμένος έδωσε εντολή στον Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών να πετάξει με στρατιωτικό αεροπλάνο στην Θεσσαλονίκη και να υπογράψει την Διακρατική Συμφωνία στην «έδρα» του επιχειρηματία Παπαδοπουλου, φερόμενου ως ενδιάμεσου και αντιπροσώπου του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας (ΒΣΑ) για την πώληση βλημάτων 105 χιλιοστών από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού.

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, στις 12 Ιουνίου 2017 η Διεύθυνση Αμυντικών Προγραμμάτων και Κύριων Συμβάσεων της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) ενημερώνει ότι, για να υπογραφεί η συμφωνία, πρέπει να οριστικοποιηθεί ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι νόμιμος αντιπρόσωπος των Σαουδαράβων

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χαρακτήρισε την υπόθεση «πραγματικό σκάνδαλο», ενώ αμφισβήτησε την ύπαρξη Διακρατικής Συμφωνίας.

«Καταθέτω δύο έγγραφα για ένα πραγματικό σκάνδαλο που είναι η πώληση εξοπλισμού στην Σαουδική Αραβία με δήθεν διακρατική συμφωνία. Δεν υπάρχει τέτοια διακρατική συμφωνία. Καταθέτω έγγραφο υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπως και αρμοδίου για εξοπλιστικά προγράμματα. Με αυτές τις ενέργειες χάθηκαν 64 εκατ. ευρώ . Με ψέματα δεν βγαίνει πέρα η κοινοβουλευτική διαδικασία», τόνισε ο Ανδρέας  Λοβέρδος.

Δείτε τα έγγραφα που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος: