Ανήλικη «πήρε» χάπια -2η απόπειρα σε λίγες ώρες στην Κρήτη

Την ζωή της σε κίνδυνο παραλίγο να θέσει μια 17χρονη στην Κρήτη αφού από τη μία στιγμή στην άλλη «μπήκε» σε περιπέτειες στην περιοχή της Σταλίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κοπέλα με καταγωγή την Βουλγαρία, στην περιοχή της Σταλίδας, κατανάλωσε 10 παυσίπονα με τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτήν της την πράξη να παραμένουν άγνωστοι.

 

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όμως προτού φθάσει στο σημείο, η κοπέλα έκανε εμετό και ως εκ τούτου πιθανότατα δεν πρόλαβε να απορροφήσει την ποσότητα των χαπιών ο οργανισμός της.

Η κοπέλα παρελήφθη από τους διασώστες και αναμένεται να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, με την υγεία της ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να μην διατρέχει κίνδυνο.

Και όλα αυτά ενώ νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, 19χρονος επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του, προσπαθώντας να κόψει τις φλέβες του.

Το γεγονός ότι σε διάστημα λίγων μόλις ωρών σημειώθηκαν δύο περιστατικά με απόπειρες αυτοκτονιών και μάλιστα από νέους ανθρώπους στο νομό Ηρακλείου, προκαλεί ανησυχία.