Δημοπρατείται επιτέλους το έργο αποκατάστασης για το πολύπαθο Καπετανάκειο !

Στις 7 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου !

Ένα χρόνιο αίτημα μαθητών γονέων και καθηγητών παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά καθώς ο δήμος Ηρακλείου προχωρά τον διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου της αποκατάστασης του Καπετανάκειου !

Οι κινητοποιήσεις και οι διαμαρτυρίες της σχολικής κοινότητας φαίνεται πως έφεραν αποτέλεσμα με τους αρμοδίους να προχωρούν στην δημοπράτηση του έργου που θα αποκαταστήσει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα του σχολείου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση :

Σε ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση- διαρρύθμιση 1ου Λυκείου Ηρακλείου  (Καπετανάκειο) προσθήκη κατ επέκταση και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου» προχωρά τώρα ο Δήμος Ηρακλείου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 3.568.780 ευρώ και αποτελείται από οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων, κλπ.) από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων  του Δήμου Ηρακλείου, στο πρώην δημαρχείο Νέας Αλικαρνασσού  (Αρτεμισίας & Διονύσου 13 Α Νέα Αλικαρνασσός Τ.Κ. 71601), μέχρι τις 02/02/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Τα τεύχη έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου (www.heraklion.gr). Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων  (Διονυσίου 13α, Νεα Αλικαρνασσός) στις 07/02/2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) από την αρμόδια επιτροπή.

www.cretalive.g