Είχε κατηγορηθεί για βιασμό ο τεχνικός ορθοπεδικός πριν την καταγγελία της 12χρονης (vid)

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα καταγγέλθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την υπόθεση της αποπλάνησης ανήλικης μαθήτριας από 47χρονο τεχνικό ορθοπαιδικό, στη διάρκεια εξειδικευμένης θεραπείας για την αποκατάσταση του προβλήματος σκολίωσης που αντιμετώπιζε.
Σύμφωνα με τους γονείς της 15χρονης σήμερα μαθήτριας, ο ίδιος τεχνίτης ορθοπαιδικής το 2006 είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί πρωτόδικα για τον βιασμό μίας 18χρονης γυναίκας. Ωστόσο, αθωώθηκε κατά πλειοψηφία στη δίκη που έγινε σε δεύτερο βαθμό με την ψήφο των ενόρκων με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

Όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια της εκπομπής η υπόθεση του βιασμού έχει κριθεί τελεσίδικα, ωστόσο υπάρχουν υπόνοιες ότι στο διάστημα από το 2006 μέχρι και σήμερα οπότε και άρχισε να δραστηριοποιείται στο επάγγελμα του τεχνικού ορθοπαιδικού στο Ηράκλειο, υπήρξε τουλάχιστον ακόμη μία υπόθεση αποπλάνησης νεαρής ασθενούς.

Στην εκπομπή, όπως αναφερει το newsit.gr μίλησαν οι γονείς του κοριτσιού, μετά την καταγγελία των οποίων η υπόθεση της ασέλγειας βγήκε στη δημοσιότητα, με τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του 47χρονου, όπως επίσης και η δικηγόρος της οικογένειες. Υπενθυμίζεται πώς μετά τη σύλληψη και απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους εν αναμονή της τακτικής δικασίμου για την υπόθεση που συγκλόνισε την Κρήτη.

http://https://www.youtube.com/watch?v=L5nlW24OnIg