Ενώπιον της δικαιοσύνης ο γιος του “βαρόνου” της κοκαίνης στην Κρήτη

Συμμετείχε μαζί με τους γονείς του στο εμπόριο ναρκωτικών

Ενώπιον της δικαιοσύνης και συγκεκριμένα του Δικαστηρίου Ανηλίκων, θα βρεθεί σήμερα ο 15χρονος γιος του “βαρόνου” της κοκαίνης, που είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με τον 45χρονο πατέρα του και την 37χρονη μητέρα του για κατοχή και διακίνηση τεσσάρων κιλών κοκαίνης.

Όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονται ήδη στη φυλακή, ενώ για την υπόθεση είχε κατηγορηθεί και ο 79χρονος παππούς, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όπως είχε αποκαλυφθεί, ο 45χρονος διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαίνης, τις οποίες έφερνε από την Ολλανδία και στη συνέχεια τις διοχέτευε στους πλούσιους πελάτες του.

Τα τέσσερα κιλά κοκαίνης είχαν βρεθεί κρυμμένα σε χωράφι στην περιοχή του Λαρανίου, που ανήκε στην 37χρονη μητέρα της οικογένειας.

Ο ανήλικος είχε συγκεκριμένο ρόλο στη διακίνηση των ναρκωτικών, εκτελώντας “χρέη προπομπού”, προπορευόμενος ο ίδιος με αυτοκίνητο πριν από τον πατέρα του, προκειμένου να ελέγξει τη διαδρομή και να μην έχουν καμιά “δυσάρεστη” συνάντηση με μπλόκο της αστυνομίας.

Πάντως ο 15χρονος μετά την απολογία του και την προφυλάκιση του είχε ξεσπάσει σε κλάματα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του ήταν εκείνος, που τον ανάγκαζε να συμμετέχει στο εμπόριο των ναρκωτικών.

http://www.cretapost.gr/