ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 37ΧΡΟΝΗΣ: «Έφυγε» με το μυστικό ο αυτόχειρας σύντροφος;

«Κλειδί» για την αγνοούμενη η εξερεύνηση του αυτοκινήτου

Απόκρημνες παραλίες, χαράδρες, πηγάδια μέχρι και νεκροταφεία έψαξαν και χθες λιμενικοί, αστυνομικοί, εθελοντές Σαμαρείτες αλλά και ντόπιοι που συμμετέχουν στην τεράστια επιχείρηση αναζήτησης και εντοπισμού της 37χρονης Ντέσι, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τις 2 Μαϊου οπότε και εθεάθη στο αυτοκίνητο του συντρόφου της να κινούνται προς την πλευρά των παραλιών, μετά το Κεραμέ.

Όσο περνούν οι ημέρες τόσο εντείνεται η ανησυχία των οικείων της για τη ζωή της 37χρονης, η οποία είναι έγκυος. Πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται ότι ο σύντροφος της, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση, πήρε μαζί του το μεγάλο μυστικό.

Ο 45χρονος Ρεθυμνιώτης έδωσε τέλος στη ζωή του εντελώς απρόσμενα, λίγες ώρες αφότου κλήθηκε από την Αστυνομία να δώσει κατάθεση για την υπόθεση της αγνοούμενης. Φίλη της 37χρονης, η οποία γνώριζε τη σχέση αυτή και ήξερε ότι η Ντέσι είχε πάει για φαγητό με τον φίλο της το μοιραίο μεσημέρι, επικοινώνησε μαζί του, ζητώντας να μάθει τι απέγινε η 37χρονη. «Την πήγα στο αεροδρόμιο για να φύγει για Γερμανία» φέρεται να της απάντησε, αιφνιδιάζοντάς την.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Ντέσι μπορεί να έφυγε έτσι αιφνιδιαστικά για τη Γερμανία. Άλλωστε δεν έχει συγγενείς εκεί. Από την άλλη, κανόνιζε να πάει με την φίλη της στον γυναικολόγο για εξετάσεις. Τα πράγματά της όλα βρέθηκαν στο διαμέρισμά της στο Ρέθυμνο, ενώ δεν προκύπτει ότι η κοπέλα έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.

Πάντα από μαρτυρίες του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος της αγνοούμενης φέρεται ότι η εγκυμοσύνη είχε προκαλέσει προστριβές στο ζευγάρι καθώς ο 45χρονος δεν επιθυμούσε να γεννηθεί αυτό το παιδί. Είχε ήδη δική του οικογένεια.

Η οικογένεια της 37χρονης ζει ένα δράμα. Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια εκφράζει ευθέως φόβους για τη ζωή του παιδιού της και πιστεύει ότι έχει δολοφονηθεί. Το δικό της δράμα ζει και η οικογένεια του 45χρονου. Από τη μία πενθούν για τον ξαφνικό χαμό του, ενώ από την άλλη έρχονται αντιμέτωποι με συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον άνθρωπό τους. Το σοκ είναι διπλό και ισχυρό.

«Κλειδί» το αυτοκίνητο

Η εξερεύνηση του αυτοκινήτου του 45χρονου από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ ίσως δώσει απαντήσεις σε σχέση με το τι μπορεί να έγινε σε αυτήν τη μεσημβρινή έξοδο για φαγητό του ζευγαριού, όπως είχε πει η 37χρονη στη φίλη της και στη μητέρα της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα την Παρασκευή το αυτοκίνητο θα μπει στο πλοίο για Πειραιά για να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

patris.gr/