Ερευνουν την υπόθεση με την απαράδεκτη συμπεριφορά συνοδού σε βάρος ηλικιωμένης

Μια υπόθεση σχετικα με την απαράδεκτη συμπεριφορά συνοδού σε βάρος ηλικιωμένης ερευνάται από τις Αρχές.

Μάλιστα η συμπεριφορά της συνοδού ασθενούς σε ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου εχει προκαλέσει αντιδράσεις!

«Σχετικά με το περιστατικό που αφορά κακοποίηση ασθενούς του Νοσοκομείου μας, σας γνωστοποιούμε ότι:

Ασθενής 82 ετών νοσηλεύθηκε στην Α Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Η. «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ», συνοδευόμενη από άτομο που είχε αναλάβει τη φροντίδα της, από την οικία της.

Την Κυριακή 7 Μαϊου, κατά την διάρκεια της βραδινής νοσηλείας υπέπεσε στην αντίληψη των Νοσηλευτών του Τμήματος απρεπή συμπεριφορά (έως και βίαιη) της συνοδού απέναντι στην ασθενή. Ενημερώθηκε άμεσα η εφημερεύουσα Νοσηλεύτρια καθώς και η οικογένεια της ασθενούς, η οποία προέβη σε απομάκρυνση της συνοδού με τη βοήθεια της ασφάλειας του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και του στενού περιβάλλοντος της, ουδέποτε στο χώρο του Νοσοκομείου η συνοδός έσβησε τσιγάρο στο σώμα της ασθενούς.

Γίνεται έρευνα γα να εξετασθούν όλα τα γεγονότα και ενδεχομένως το Νοσοκομείο να κινηθεί ποινικά εναντίον της», αναφερει η σχετικη ανακοινωση. Οπως αναφερει μάλιστα ο Διοικητής κ. Τασσοπουλος, το Νοσοκομείο έχει ενισχύσει τις διαδικασίες ελέγχου των συνοδών και τυχόν αποκλειστικών νοσοκόμων με στόχο πάντα την ασφάλεια του ασθενούς.