Ζητούνται απαντήσεις για το μακάβριο εύρημα στου Κοκκίνη Χάνι με τον εντοπισμό σορού που ηταν θαμμένη!

Μυστήριο το οποίο καλούνται να ξεδιαλύνουν οι αρμόδιες Αρχές καλύπτει προς το παρόν την υπόθεση εντοπισμού μιας σορού στην παραλιακή του Κοκκίνη Χάνι.

Ενας σκύλος, τον οποίο είχε βγάλει βόλτα ο ιδιοκτήτης του, εντοπισε τα οστά. Ο πολίτης κάλεσε την Αστυνομία και άμεσα τέθηκε σε συναγερμό η Υπηρεσία.

Αυτό που ερευνουν οι Αρχές είναι η ταυτότητα του ανθρώπου, καθώς και η χρονολογία κατά την οποία πιθανά επήλθε το μοιραίο για το άτομο αυτό. Τα σενάρια είναι αρκετά μέχρι στιγμής, με τις απαντήσεις του ιατροδικαστή, αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα γίνουν, να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αυτό που καλούνται οι Αρχές να ανακαλύψουν – περα από την ταυτότητα του ατόμου- είναι φυσικά και ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η συγκεκριμένη ανθρώπινη ζωή.

Τα ερωτήματα παραμένουν πολλά. Αυτόπτης μάρτυρας της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, αποκαλύπτει στην ΚΡΗΤΗ TV μια συγκλονιστική λεπτομέρεια. Η θέση και η εικόνα του σκελετού παραπέμπει σε κανονική ταφή του ατόμου κάθετα προς την παραλία και όχι τυχαία εναπόθεση από τα κύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη εικόνα που έχει σχηματιστεί ο σκελετός ανήκει πιθανότατα σε νεαρό άνδρα με ύψος περίπου 1,65cm  που βρισκόταν θαμμένος στην παραλία πάνω από 10 έως 20 χρόνια.