Ηράκλειο: Ακινητοποίησαν το ταξί και συνέλαβαν τον επιβάτη με την ηρωίνη

Λαβράκι έβγαλε το πρωί της Τρίτης στο Ηράκλειο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών οι αστυνομικοί του οποίου συνέλαβαν έναν 32χρονο με 216 γραμμάρια ηρωίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος που διέμενε σε χωριό της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου, συνήθιζε να πηγαίνει τακτικά στην Αθήνα από όπου επέστρεφε με ποσότητες ναρκωτικών και σύμφωνα με στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών, συνήθιζε να τις διακινεί στην ευρύτερη περιοχή όπου έμενε.

Ο 32χρονος φαίνεται πως δεν περίμενε τίποτα από όλα όσα έγιναν κι αυτό το δείχνουν οι κινήσεις του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού έφτασε στο Ηράκλειο επιβιβάστηκε σε ταξί με κατεύθυνση, όπως όλα έδειχναν, το χωριό του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης όμως είχαν ήδη ξεκινήσει την παρακολούθηση του και όταν το ταξί έφτασε στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τον 32χρονο επιβάτη με τα ναρκωτικά.

Στην συνέχεια  πραγματοποιήθηκε  έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Βιάννου τόσο από αστυνομικούς της Δίωξης όσο και από αστυνομικούς του Α.Τ. Βιάννου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε  μικροποσότητα κάνναβης.

.ekriti.