Ιδιαίτερα επικίνδυνες οι μετακινήσεις ακόμη και μέσα στο Ηράκλειο

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η πυροσβεστική

Μπορεί το χιόνι να δημιουργεί ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό με μικρούς και μεγάλους να κοιτούν ενθουσιασμένοι τις νιφάδες του χιονιού, που πέφτουν από τη νύχτα ακόμη και σε πεδινές περιοχές του νησιού, ντύνοντας στα λευκά τα πάντα, ωστόσο οι κίνδυνοι που εγκυμονούν είναι πολλοί και προκαλούν δυσάρεστες καταστάσεις.

hrakleio-xionia-1

Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είναι σήμερα όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα αυτοί που θα επιλέξουν να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο τους.

hrakleio-xionia

Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μετά μεγάλης δυσκολίας ακόμη και μέσα στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς ένα λεπτό στρώμα πάγου έχει σκεπάσει τους δρόμους.

hrakleio-xionia4

Η πυροσβεστική υπηρεσία εφιστά την προσοχή όλων να περιορίσουν για σήμερα τις μετακινήσεις τους και να μην κυκλοφορήσουν, αν δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη, καθώς οι δρόμοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, ώστε να προκληθούν σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

hrakleio-xionia5

Μπορεί ο κρατικός μηχανισμός του νησιού να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, ωστόσο όμως

hrakleio-xionia6

επειδή τα ακραία καιρικά φαινόμενα εκδηλώνονται ταυτόχρονα σε ολόκληρο το νησί ,δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα, που θα προκύψουν.

hrakleio-xionia7