Με άρωμα Κρήτης η ταινία “The Bachelor 2”, κάνει πρεμιέρα

Μία από τις εμπορικότερες ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν «φοράει τα καλά της» και ανήμερα τα Χριστούγεννα κάνει πρεμιέρα στις μεγάλες αίθουσες!

Η πρώτη ταινία «The Bachelor» εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην ελληνική αγορά. Το «The Bachelor 2», κουβαλώντας τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας.

Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μια νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει, και φυσικά οι ήρωές μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δε θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: Ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται.

Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί που θα ενταχθούν στην παρέα, ένας οξύθυμος πεθερός, μια κρητική βεντέτα, και βέβαια ένα επικό bachelor απειλούν να τινάξουν τον επικείμενο γάμο στον αέρα!

Τόνι Σφήνος, Γιώργος Μαυρίδης, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς είναι καλεσμένοι στο «γάμο» της χρονιάς (αν γίνει…)! Το τραγούδι των τίτλων «Βασίλισσα» ερμηνεύει η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και κυκλοφορεί από την Panik Records!

Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας, Βασιλική Τρουφάκου, Τόνι Σφήνος, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς. Το σενάριο είναι των Ρένας Ρίγγα και Κώστα Βαζάκου, και η σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου (παραγωγή: Showtime Productions, Voice Entertainment – διανομή: Village).

http://www.neakriti.gr