Νέα διακοπή στη δίκη – Ψάχνουν την αδερφή της 28χρονης που αμφισβήτησε το βιασμό

Διέκοψε ξανά πριν καλά καλά ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του βιασμού μιας 28χρονης -σήμερα- κοπέλας με κατηγορούμενους δυο νεαρούς άνδρες.

Η δίκη που διεξάγεται  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου διέκοψε για δεύτερη φορά. Είχε προηγηθεί η διακοπή την περασμένη Τρίτη μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Αυτή τη φορά η έδρα αποφάσισε τη διακοπή της διαδικασίας καθώς απουσίασε μια βασική μάρτυρας που επικαλείται η υπεράσπιση και δεν είναι άλλη από την αδερφή της 28χρονης παθούσας που ήταν η μοναδική η οποία αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της 28χρονης περι βιασμού.

Το δικαστήριο ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή της στο δικαστήριο αν είναι δυνατόν και εντός της ημέρας ωστόσο όπως διατυπώθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης η ίδια … κρύβεται μεθοδευμένα και σκόπιμα και ότι δεν μπορεί να τη βρει κανείς.

Όπως είχε γράψει το Cretalive, το δικαστήριο μετατράπηκε σε … ρινγκ πριν καλά καλά ξεκινήσει η διαδικασία με τους συγγενείς να πιάνονται στα χέρια και τους αστυνομικούς να προχωρούν σε τέσσερις συλλήψεις.

Σήμερα και εν αναμονή της έναρξης της διαδικασίας οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυστηρή προειδοποίηση προς τους συγγενείς σημειώνοντας ότι στην περίπτωση έντασης δεν θα γίνουν συστάσεις αλλά θα προχωρήσουν κατευθείαν σε συλλήψεις με το κλίμα που επικρατεί στο δικαστήριο να είναι για την ώρα ήρεμο.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2013 όταν η 25χρονη τότε κοπέλα είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού των δυο νεαρών ανδρών κοντά σε στάση λεωφορείου σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, και ενώ περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.