ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 7η Έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών «ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την νέα διοργάνωση της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί για 9 ημέρες στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Η φετινή έκθεση θα φιλοξενήσει εκθέτες και προϊόντα από όλη την Ελλάδα, δίνοντας πανελλαδικό χαρακτήρα στις ήδη πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις της.

Από τις 6 έως τις 14 Μαΐου στους χώρους του σταδίου, θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν πάρκινγκ.

Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν, να απολαύσουν και να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς και μεταποιητές ενώ, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, θα παρακολουθήσουν ένα πλήθος μουσικών, χορευτικών και γαστρονομικών εκδηλώσεων.

Παράλληλα, εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες, εκπρόσωποι αλυσίδων super και mini market, δικτύων διανομής και χώρων εστίασης, όπως και χονδρέμποροι, θα είναι εκεί για να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και να εντάξουν τα προϊόντα των παραγωγών σε περισσότερα σημεία πώλησης.

Ελάτε και εσείς να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Η έκθεση «ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»είναι μια εξαιρετική ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσετε.

Ζητήστε να σας στείλουμε ενημερωτικό υλικό και την κάτοψη της έκθεσης για να επιλέξετε το εκθεσιακό σας περίπτερο ή κάποιο χορηγικό πακέτο προβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στα τηλέφωνα 2810213318,2810361429 και στο κινητό 6932430433επισκευθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης  www.pagritiaekthesi.gr ή στείλτε email στοinfo@pagritiaekthesi.gr.

Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας δώσουμε κάθε διευκρίνιση και πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Νεκτάριος Σερμάκης
Διοργανωτής εκθέσεων – εκδότης
Μέλος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης