Πώς … ρήμαξε μια αγαπημένη παραλία των Ηρακλειωτών!

Υπήρξε διαχρονικά μια από τις πιο αγαπημένες παραλίες των Ηρακλειωτών καθώς στα νερά της κολύμπησαν γενιές και γενιές, ωστόσο η σημερινή της εικόνα προκαλεί θλίψη και απογοήτευση!

Ο λόγος για την παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο MINOAN που φέτος δεν θα λειτουργήσει καθώς μια νέα επιχειρηματική συμφωνία για τη διαχείριση της » πέταξε » έξω τους παλιούς διαχειριστές, ωστόσο, έμεινε μετέωρη καθώς ο ενδιαφερόμενος έκανε τελικά πίσω και οι χιλιάδες λουόμενοι που έβρισκαν καταφύγιο στην αγκαλιά της θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού φιλοξενία !

Η εικόνα προκαλεί θλίψη: ο δρόμος για να φτάσεις στο χώρο σκαμμένος, το κιόσκι εγκαταλελειμμένο και η καντίνα κλειστή, ενώ η παραλία που κάποτε έσφυζε από ζωή, σήμερα χωρίς ξαπλώστρες και τη βουή της καλοκαιρινής καθημερινότητας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αθέτηση της συμφωνίας από γνωστή αλυσίδα καφέ (που φέρεται να έδωσε σχεδόν το διπλάσιο μηνιαίο μίσθωμα για να εκπαραθυρώσει τον προηγούμενο χρήστη) ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου αποφάσισε να μη δώσει το ακίνητο και να τον αφήσει χωρίς υποδομή και διαχείριση.

Εικόνα πάντως μελαγχολική για όλους όσοι διαχρονικά απολαύσαμε το μπάνιο μας στη γραφική παραλία!

 Πώς ... ρήμαξε μια αγαπημένη παραλία των Ηρακλειωτών!
 Πώς ... ρήμαξε μια αγαπημένη παραλία των Ηρακλειωτών!
 Πώς ... ρήμαξε μια αγαπημένη παραλία των Ηρακλειωτών!
http://www.cretalive.gr/