Στελέχη της βρετανικής αστυνομίας στην Κρήτη για την υπόθεση του θανάτου του Στίβεν Κουκ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνή επίπεδο, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου Στίβεν Κουκ, που έχασε τη ζωή του την πρώτη ημέρα των διακοπών του στο νησί, τον Αύγουστο του 2005.

Στελέχη της βρετανικής αστυνομίας βρέθηκαν στην Κρήτη και είχαν επαφές τόσο με αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, όσο και με τις εισαγγελικές αρχές, ώστε με κάθε τρόπο να συμβάλλουν κι εκείνοι από την πλευρά τους για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Στίβεν έχασε τη ζωή του.

Πάντως η οικογένεια του άτυχου Βρετανού είναι αποφασισμένη να συνεχιστούν οι έρευνες, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα, που τους βασανίζουν για το πώς χάθηκε ο δικός τους άνθρωπος.

Τα στελέχη της βρετανικής αστυνομίας θα εξακολουθήσουν να ασχολούνται με την υπόθεση, ζητώντας να λάβουν καταθέσεις μαρτύρων, αλλά συλλέγοντας κι άλλα στοιχεία, που θα τους φανούν χρήσιμα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.