Στην Κρήτη έφθασε το πλοίο των…οργίων

Στα ανοιχτά του λιμανιού των Χανίων έριξε άγκυρα το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Azamara Quest που πραγματοποιεί την γνωστή κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά»!

Το κρουαζιερόπλοιο έχει πλήρωμα 393 άτομα και 660 επιβάτες εκ των οποίων οι 329 είναι άνδρες και οι 331 γυναίκες.Στο καράβι του έρωτα επιβαίνουν μεταξύ άλλων εθνικοτήτων 172 Αμερικανοί, 34 Αγγλοι, 17 Ελβετοί, 12 Σουηδοί, 33 Ολλανδοί, 18 Μεξικάνοι, 24 Ιταλοί, 37 Γερμανοί, 27 Γάλλοι, 28 Βούλγαροι, 24 Βραζιλιάνοι, 17 Αυστραλοί και 23 Αργεντίνοι. Επιβαίνουν ακόμη και 6 Ελληνες (4 άνδρες και δύο γυναίκες) αλλά και 4 Κύπριοι (2 άνδρες και 2 γυναίκες).

Ανάμεσα στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είναι ζάμπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, top models και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz με «βαριά» πορτοφόλια.

Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα 2.349 δολάρια και αγγίζει τα 8.875 δολάρια, αν κάποιος επιθυμεί υπερπολυτελή σουίτα.

Το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC, που διαθέτει δεκαετή εμπειρία σε τέτοιου είδους ταξίδια, υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά τις κρατήσεις για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του.

Η ιστοσελίδα χρεώνει 12 ευρώ τον μήνα συνδρομή στα μέλη του, που υπολογίζονται σε 5.000.000

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει χορό και σεξ καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, με διαλείμματα λίγων ωρών, όταν το κρουαζιερόπλοιο θα κάνει στάσεις στα νησιά.

Η συμμετοχή αφορά αυστηρά ζευγάρια, ομόφυλα ή ετερόφυλα, ηλικίας 35-60 ετών, και τα εισιτήρια για τους υποψήφιους swingers ήταν sold out εδώ και δύο μήνες.

 

Πλημμυρίζουν από κόσμο σήμερα τα Χανιά

Πλημμυρίζουν από κόσμο σήμερα τα Χανιά με χιλιάδες επισκέπτες κρουαζιέρας να κατακλύζουν το κέντρο της πόλης, τη Δημοτική Αγορά και το Ενετικό λιμάνι.

Τον κόσμο μεταφέρουν τρία κρουαζιερόπλοια τα οποία έδεσαν το πρωί στα Χανιά, δύο στη Σούδα και ένα στα ανοιχτά του λιμανιού της παλιάς πόλης.

Το τελευταίο είναι το Azamara Quest από το οποίο οι επιβάτες επιβιβάζονται σε μικρά φουσκωτά σκάφη και μεταφέρονται στην πόλη.

Το MSC Sinfonia το οποίο ήρθε από την Κροατία ,κατέπλευσε εκτάκτως στο λιμάνι της Σούδας καθώς λόγω των δυνατών ανέμων δεν κατέστη δυνατό να προσεγγίσει το λιμάνι της Σαντορίνης που ήταν ο προορισμός του. Μεταφέρει 2.415 επιβάτες και 737 άτομα πλήρωμα.

Το Τhomson Dream έφτασε από τη Ρόδο που ήταν ο προηγούμενος σταθμός του ,μεταφέρει 1571 επιβάτες κι έχει πλήρωμα 634 άτομα.

Η άφιξη των επισκεπτών κρουαζιέρας αποτελεί τονωτική ένεση για τον τουρισμό και γενικά για την τοπική οικονομία.