Συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους αφού κατέληξαν τελικά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ο λόγος για έξι άτομα που συνελήφθησαν χθες σε περιοχή του Δήμου Φαιστού για διενέργεια και συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, έξι
(6) ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 72 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε
παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, βραδινές ώρες χθες (18.12.2016), πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «καφενείο», ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει σε πέντε ημεδαπούς (θαμώνες του καταστήματος), τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια, και το χρηματικό ποσό των 655 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.