Τους έκλεψαν μέχρι και τα…στιβάνια, αλλά και την ασκομαντούρα!-Θρασύτατη διάρρηξη μέρα μεσημέρι

Μια θρασύτατη διάρρηξη σημειώθηκε σε κατοικία στο κέντρο των Αγίων Δέκα, με τους δράστες να εμφανίζονται…αχόρταγοι.

Συμφωνα με το apopsilive.gr ο δράστης ή οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτητών και αφού παραβίασαν την κλειδαριά της σιδερένιας πόρτας πιθανότατα με λοστάρι εισήλθαν μέσα στο σπίτι και αφαίρεσαν εργαλεία  αξίας 1000 ευρώ περίπου σύμφωνα και με την δήλωση της ιδιοκτήτριας κ. Σοφίας και του γιού της Παναγιώτη.

Συγκεκριμένα οι δράστες αφαίρεσαν τον υπολογιστή του νεαρού αξίας 150 ευρώ, ένα ζευγάρι μαύρα στιβάνια αξίας 200 ευρώ , ένα ξυλοκοπτικό 250 ευρώ , εργαλεία κομμωτικής 170 ευρώ και μια ασκομαντούρα (!) που μάθαινε ο νεαρός παραδοσιακή μουσική, αξίας 300 ευρώ .

Σε κατ ιδίαν επίσκεψη στην κατοικία της παθούσας τόσο η ίδια όσο και οι κάτοικοι των γύρω κατοικιών δήλωσαν απογοητευμένοι και  εξοργισμένοι  από την στάση τόσο της πολιτείας όσο και της Αστυνομίας που δεν μπορεί τόσα χρόνια να αποκαλυφθούν και να συλληφθούν οι δράστες που δρουν ανεξέλεγκτα στο χωριό τους.

Οι ίδιοι λένε ότι νιώθουν ανυπεράσπιστοι  και απροστάτευτοι  εξαιτίας των πολλών κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων που έχουν συμβεί τα τελευταία πέντε χρόνια στο χωριό τους «Δεν έχουμε πλέον εμπιστοσύνη σε κανένα , δεν μπορούμε να λείψουμε  ούτε ώρα από το σπίτια μας. Φοβόμαστε ακόμα και να αφήσουμε μόνα τα παιδιά μας …το κακό έχει παραγίνει , δεν πάει άλλο,  θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας» δήλωσαν μεταξύ αλλων.