Το πρόγραμμα των συναντήσεων Τσίπρα στην Κρήτη UPD

Πυκνό θα είναι το πρόγραμμα των συναντήσεων του πρωθυπουργού στην Κρήτη όπου φτάνει σήμερα για διήμερη επίσκεψη. Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με αγρότες και κτηνοτρόφους στις Μοίρες και θα ακολουθήσει επίσκεψη στη Γέργερη. Το απόγευμα η κεντρική ομιλία στο Ηράκλειο. Την Τετάρτη θα επισκεφτεί τον νομό Λασιθίου.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας θα φτάσει στις 10 στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης και στις 10:45 θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη ενώ στις
11:15 συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Στις 12:15 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με αγροτικούς και κτηνοτροφικούς φορείς και ομάδες παραγωγών στις Μοίρες  και στις 15:00 επίσκεψη στη Γέργερη.

Για τις 19:30 είναι προγραμματισμένη η ομιλία του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο (Ξενοδοχείο Ατλαντίς).

Την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου στις 09:30 θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ειρηναίο  και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Λασίθι όπου στις 11:00 θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς του νομού, στον Αγ. Νικόλαο . Στις 13:15 θα επισκεφθεί το Ελαιουργείο του Συνεταιρισμού Κριτσάς  και από εκεί θα αναχωρήσει γαι το αεροδρόμιο και την Αθήνα.

Τον πρωθυπουργό στην Κρήτη θα συνοδεύουν οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, και Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης.