Όσο η κρίση μεγαλώνει… βλέπουμε την ανθρωπιά να «παίρνει» μορφή σε πάρα πολλές διαστάσεις!

Την ιστορία ενός αφανούς ήρωα … από εκείνους που κάνουν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη πράξη περιγράφει στην σελίδα της Ομάδας Κίτρινη Αποστολή ο Δημήτρης Αποστολάκης.

Ο άνθρωπος αυτός που δεν θέλει να δημοσιοποιήσει το όνομα του στηρίζει 10 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης παρέχοντας τρόφιμα από το κατάστημα του.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Αποστολάκης για τον άνθρωπο αυτό, πέρασε πολλές δυσκολίες ενώ στα παιδιά του χρόνια ακόμα και το φαγητό δεν ήταν κάτι δεδομένο … Ωστόσο κατάφερε με πολλή προσπάθεια και κόπο να σταθεί στα πόδια του. Ο ίδιος έστησε μια επιχείρηση και παράλληλα στήριζε ανθρώπους και οικογένειες σε ανάγκη… Σήμερα συνεργάζεται με την Κίτρινή Αποστολή αποδεικνύοντας με τον τρόπο του πως όσο υπάρχουν άνθρωποι … υπάρχει ελπίδα !

Στην ανάρτηση του ο Δημήτρης Αποστολάκης αναφέρει :

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει και ζήσει απίστευτα πράγματα! Καταστάσεις δύσκολες, στιγμές που δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια! Πρώτος και μοναδικός μας γνώμονας η ανακούφιση των οικογενειών που δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια της κρίσης!

Η μικρή ιστορία που θα σας διηγηθώ, είναι πολύ συγκινητική και βγαλμένη μέσα από τη ζωή! Ο φίλος και αρωγός της Κίτρινης Αποστολής πλέον, πέρασε πάρα πολύ δύσκολα χρόνια, χρόνια που ούτε το φαγητό δεν ήταν δεδομένο!! Χαρακτηριστικό το παράδειγμα που μας εξιστόρησε οτι πολλές φορές περίμενε να περισσέψει φαγητό από κάποιο συμμαθητή του για να φάει!

Το παιδί μεγάλωσε… έγινε άντρας και μέσα από πολύ δουλειά κατάφερε όμορφα πράγματα στη ζωή του!!! Στην επιχείρηση που διατηρεί τώρα στη πόλη του Ηρακλείου βοηθούσε μέχρι τώρα αρκετές οικογένειες της πόλης μας! Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά να βοηθήσει και την Κίτρινη Αποστολή και συνάμα ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια έχουν δει να ανατρέπεται η ζωή τους απο την μια στιγμή στην άλλη!

10 νοικοκυριά λοιπόν κάθε βδομάδα θα παίρνουν από το κατάστημα του πράγματα για να έχουν να ψήσουν και να έχουν φαγητό στο τραπέζι τους κάθε βδομάδα!! Βοήθεια πάρα πολύ σημαντική αυξάνοντας τις οικογένειες που παίρνουν τέτοια βοήθεια σε μεγάλο βαθμό! Λόγια δεν υπάρχουν για αυτόν τον άνθρωπο… (που ούτε το όνομα του δεν ήθελε να αναφέρουμε) και για όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια στέκονται δίπλα σε αυτές τις οικογένειες!!! Όσο η κρίση μεγαλώνει… βλέπουμε την ανθρωπιά να «παίρνει» μορφή σε πάρα πολλές διαστάσεις!