Ώρες αγωνίας για την πολύτεκνη μητέρα που ήπιε φυτοφάρμακο

Οι οικονομικές δυσκολίες τη “λύγισαν”

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια της 47χρονης αγρότισσας από την Ιεράπετρα, που τις προηγούμενες ημέρες θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της, πίνοντας ισχυρό φυτοφάρμακο.

Η πολύτεκνη μητέρα εξακολουθεί και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπές προσπάθειες, προκειμένου να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης της.

Μάλιστα προσπάθησαν να την αφυπνίσουν, αλλά λόγω της βεβαρημένης κατάστασης του οργανισμού της, δεν κατέστη δυνατό.

Από την πρώτη στιγμή δίπλα της βρίσκονται τόσο ο σύζυγος όσο και τα τέσσερα παιδιά της, ελπίζοντας όλοι ότι σύντομα θα είναι ξανά κοντά τους.

Το χρονικό

Η ψυχολογία της 47χρονης είχε επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, λόγω των οικονομικών δυσκολιών, που αντιμετώπιζε η οικογένεια της στην καθημερινότητα, με τις υποχρεώσεις τους και τα έξοδα να τρέχουν, όταν τα εισοδήματα από τα χωράφια είχαν μειωθεί κατακόρυφα.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της εργάζονταν καθημερινά για πάρα πολλές ώρες στα χωράφια τους, προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των τεσσάρων παιδιών τους.

Όπως φαίνεται όμως, η 47χρονη δε μπορούσε να αντέξει άλλο την κατάσταση αυτή και θέλησε να τερματίσει τη ζωή της.

Ευτυχώς ο σύζυγος της, τη βρήκε εγκαίρως και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας συμπαραστέκεται στην οικογένεια, με τις ευχές όλων να συνοδεύουν την 47χρονη μητέρα.