Κρεοπωλείο  στην Μύκονο πουλάει 300 ευρώ το κιλό κρέας Τσάντα- τενεκές φέτας πωλείται στην προνομιακή τιμή των 250 ευρώ

Στο παράλληλο σύμπαν της Μυκόνου, άνοιξε πρόσφατα όπως ενημερωθήκαμε από το  ενημερωτικό site Mykonoslive.tv, ένα κρεοπωλείο που δεν είναι για την πλέμπα, ένα κρεοπωλείο για αρχόντους.

Όπως αναφέρει το άρθρο:

Το Drakoulis Meat που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στην περιοχή Λαγκάδα στην Μύκονο δεν θυμίζει σε τίποτα τα κλασικά χασάπικα. Πρόκειται για καινοτόμο χώρο όπου οι πελάτες αγοράζουν κρέας και ακούνε δυνατά ηλεκτρονική μουσική! Το τεκόρ είναι εντυπωσιακό θυμίζοντας κοσμηματοπωλείο και μπουτίκ πολυτελών ειδών ένδυσης γνωστών οίκων.

To κλαμπ κρεοπωλείο μπορεί κανείς εκτός από το να λικνιστεί με τέκνο, να βρει κρεατικά από όλο τον πλανήτη και να αγοράσει rib eye στην εξαιρετική τιμή των 300 ευρώ το κιλό.

Στο πανίσχυρο κρατίδιο της Μυκόνου εμφανίστηκε μια νέα τάση, όπως πληροφορούμαστε απ’ το Mykonos Live TV, η οποία υπαγορεύει ως τελευταία λέξη της μόδας τις τσάντες-τενεκέ φέτας, αγαπητοί φίλοι.

Ιδανική τσάντα στην οποία αντί για τυρόγαλο μπορείτε να μεταφέρετε την Καθημερινή και αρτύματα από την πλησιέστερη μπουλανζερί.

Αυτό το τζεντριφικέησον του τενεκέ φαίνεται να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο ασπρονήσι καθ’ ότι είναι εξαιρετικά in να φάινεται ότι κουβαλάς τυρόγαλο αντί για κινητό, πορτοφόλι και τα σχετικά. Την τσάντα-τενεκέ μπορείτε να την αποκτήσετε με μια απλή βόλτα στη Μύκονο στην προνομιακή τιμή των 250 ευρώ.