ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ: 50+ Ιδέες για ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ με ΛΙΝΑΤΣΑ και ΔΑΝΤΕΛΑ

Ιδιαίτερα καλαίσθητος και …καλοκαιρινός συνδυασμός για διακοσμήσεις γάμων, που σας επιτρέπει ακόμη και μόνοι σας ναεπιμεληθείτε τον στολισμό τραπεζιού, αλλά και προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ. απλώς διαλέγοντας λινάτσα και δαντέλες που θα τα συνθέσετε σε όποιο συνδυασμό θέλετε μαζί με λουλούδια, γυάλινα βάζα , στοιχεία από ξύλο, μέταλλο, σκοινί κλπ.

Χρωματικά πρόκειται για έναν ουδέτερο και «εύκολο» συνδυασμό αφού όλες οι αποχρώσεις θα «δέσουν» και με το λευκό της δαντέλας και με το μπεζ καφέ της λινάτσας, με πιο ταιριαστές όλα τα παστέλ αλλά και ένα έντονο χρώμα π.χ κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε.
Για να εξασφαλίσετε την απόλυτηομοιομορφία όλων των στοιχείων, χρησιμοποιείστε τοίδιο είδος λινάτσας και το πολύ δύοδιαφορετικά σχέδια δαντέλας σε κάθεστοιχείο που θα φτιάξετε. Για παράδειγμα δεν είναι υποχρεωτικό το προσκλητήριο, η μπομπονιέρα ή στοιχεία για το τραπέζι να είναι απολύτωςίδια, αλλά στο κάθε ένα από αυτά αποφύγετε τα πολλά διαφορετικά σχέδια.
Λινάτσα με το μέτρο, σε κορδέλα αλλά και δαντέλες, θα βρείτε σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων-ποιοτήτων και τιμών σε καταστήματα με είδη-υλικά για μπομπονιέρες-στολισμούς αλλά και καταστήματα-eshops με είδη για κατασκευές, ραπτική κλπ.
Πολύ πρακτικές για αυτήν την χρήση οι έτοιμες κορδέλες λινάτσας, σε διάφορα πάχη, με ενσωματωμένη την δαντέλα, ενώ σε καταστήματα με είδη γάμου θα βρείτε πλήθος προϊόντων όπως π.χ μικρά έτοιμα κομμένα κομμάτια λινάτσας σε διάφορα σχήματα για κάθε είδους κατασκευή, πουγκιά για μπομπονιέρες κλπ. για να συνδυάσετε μεταξύ τους αλλά και για να πάρετε ιδέεςπόσο πραγματικά πολλές επιλογές για πολύ όμορφους στολισμούς προσφέρει ο συγκεκριμένος συνδυασμός.

http://www.soulouposeto.gr