Ανεκδιήγητος Πολάκης με την κάλυψη Τσίπρα ξανά κατά της δικαιοσύνης (Photo)

Ακάθετος, μετά και την πλήρη κάλυψη από τον πρωθυπουργό, συνεχίζει τις επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Μέσω του προφίλ του στο facebook, στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο κύριος Πολάκης κατηγόρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας ότι «κουκουλώνει την ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτυ στην Υγεία».

Ο υπουργός δεν παραλείπει να επαναλάβει την φράση του Τσίπρα περί εμποδίων που θα ξεπεραστούν, χρησιμοποιώντας την γνωστή παροιμία «το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι», προσθέτοντας μάλιστα -πάρα πολλά- αποσιωπητικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Τωρα που διαθέτουμε το μηχανιςμο και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγαδες(με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ενα χρόνο τα στελέχη του Υπ οικονομικών )
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!
Πείτε μου τωρα για εξελίξεις στο «νομικό πολιτισμό » που ειμαι αστοιχειωτος ,περι δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι «πυλώνες του έθνους » που ειναι στις λίστες!!!
Αλλα όπως ειπε και σημερα ο Αλεξης «το καλο το παληκαρι ξέρει κι αλλο μονοπάτι»………………….