ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ – Την έχει βάλει στο μάτι ο Ερντογάν επειδή…

Η δικηγόρος των 8 Τούρκων αξιωματικών καταγγέλλει: Βρίσκομαι στις μαύρες λίστες του Ερντογάν.

«Βρίσκομαι στις μαύρες λίστες του Ερντογάν», αναφέρει σε ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook η δικηγόρος των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να μην εκδοθούν, Σταυρούλα Τομαρά.

«Το πρωί, με ενημέρωσε με μέιλ πελάτισσα μου στην Τουρκία ότι βρίσκομαι στις μαύρες λίστες του Ερντογάν (!!!), ότι η αστυνομία πήγε στο σπίτι της και την ανέκρινε για να μάθει από που με γνωρίζει κι ότι φοβάται ότι θα τη συλλάβουν κι αυτή», σημειώνει στην ανάρτηση της η κ. Τομαρά.

«Με ενημέρωσε ότι αν την συλλάβουν, δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει πια μαζί μου και με παρακάλεσε να ολοκληρώσω την υπόθεση της εδώ (στο Ληξιαρχείο). Ο άντρας είναι Μουσουλμάνος από τη Θράκη,με συγγενείς α” βαθμού Ελληνικής υπηκοότητας και βρίσκεται στις Τουρκικές φυλακές», συμπληρώνει και καταλήγει: «Τα γεγονότα και η ελληνική κυβέρνηση που δεν είναι ικανή να προστατεύσει την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες με τις συμφωνίες που κάνει, με ξεπερνούν. Έχω αρχίσει από χθες να ενημερώνω Έλληνες πολιτικούς και ξένους διπλωμάτες».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Περισσότερα Άρθρα: