Η Βίκυ Σταμάτη έμεινε 5 μέρες στη φυλακή και βγήκε με το νόμο Παρασκευόπουλου (βίντεο)

– Επέστρεψε σπίτι της η Βίκυ Σταμάτη – Μόλις πέντε ημέρες έμεινε στις φυλακές του Ελαιώνα – Αποφυλακίστηκε γιατί εξέτισε και μέρος της ποινής της στο Δρομοκαΐτειο

Πέντε ημέρες έμεινε στην φυλακή η Βίκυ Σταμάτη.
Το μεσημέρι, επιβιβάστηκε σε ένα ταξί με φιμέ τζάμια και αποχώρησε από τις φυλακές του Ελαιώνα στην Θήβα. Περίπου στις 16.30 έφτασε σπίτι της. Ήταν αμίλητη. Δεν έκανε καμία δήλωση. Κατέβηκε από το ταξί και μπήκε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, σε όλη τη διαδρομή ήταν φοβερά εκνευρισμένη, είχε απίστευτη ένταση και ανυπομονούσε να φτάσει στο σπίτι.

Η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. Επίσης, είχε εκτίσει μέρος της ποινής της στο Δρομοκαϊτειο.

Την περασμένη εβδομάδα καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες απο εξοπλιστικά προγράμματα. Υπενθυμίζεται ότι η κα Σταμάτη είχε επιστρέψει στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα στην Θήβα την 1η Νοεμβρίου. Και σήμερα Δευτέρα 06/11/2017 αποφυλακίστηκε.

Ο Ακης Τζοχατζόπουλος από τον οποίο έχει ζητήσει διαζύγιο η Βίκυ Σταμάτη κρατείται στις φυλακές της Χαλκίδας.

Η Βίκυ Σταμάτη εντάχθηκε στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου για την υφ´ όρων απόλυση, σε συνδυασμό με τις ευνοικές ρυθμίσεις για το χρόνο έκτισης σε ψυχιατρικά ιδρύματα, και έχοντας εκτίσει μεγαλυτερο διάστημα από το απαιτούμενο καθώς παρέμεινε στις φυλακές περίπου τέσσερα χρόνια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
http://www.newsit.gr/