Βόλος: Μαχαίρωσε με μανία τον επιχειρηματία και προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του

 

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ο 64χρονος Αριστείδης Κολοβός – Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης, πρώην εργαζόμενος του θύματος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αλμυρό Βόλου από την στυγερή δολοφονία επιχειρηματία. Ο δράστης – υπάλληλος του θύματος τον μαχαίρωνε αλλεπάλληλα σε διάφορα σημεία του σώματός του, περισσότερες από δέκα φορές, στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα, μέχρι να εκτονώσει την οργή του και να βεβαιωθεί ότι είχε πεθάνει.

Στη συνέχεια έριξε χλωρίνη, ώστε να μην αφήσει πίσω του κανένα αποτύπωμα και έβαλε και στο φούρνο αεροζόλ και τον άναψε. Ήταν θέμα χρόνου να προκληθεί πυρκαγιά, όπως πίστεψε, και να εξαφανίσει κάθε ίχνος από τη στυγερή δολοφονία. Όμως η ασφάλεια του πίνακα ηλεκτροδότησης του σπιτιού έπεσε. Την ίδια στιγμή, τα αίματα άρχισαν να τρέχουν πλέον έξω από την πόρτα του διαμερίσματος, όπου διαπράχθηκε η στυγερή δολοφονία.

Το άγριο έγκλημα και οι σοκαριστικές πτυχές του, που ξεδιπλώθηκαν από χθες το πρωί και στη διάρκεια της ημέρας, παγώνει τον Αλμυρό και τη Μαγνησία.

Ο επιχειρηματίας Αριστείδης Κολοβός έπεσε νεκρός από τα χέρια πρώην υπαλλήλου του στην επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών που διατηρούσε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λεοντάρη Ρουμπίνη, ο θάνατος του άτυχου άνδρα προκλήθηκε από χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος με αιχμηρό αντικείμενο, γεγονός που δικαιολογεί και το λουτρό αίματος στους διαδρόμους ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε ο 64χρονος επιχειρηματίας, τον οποίο εντόπισε και ειδοποίησε την Αστυνομία, ο συντετριμμένος γιος του, όταν ανησύχησε γιατί δεν βρήκε τον πατέρα του στην εργασία του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο του θύματος τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Αερινού Μαγνησίας, γεγονός που δημιούργησε την εικασία ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης. Η σύλληψή του ήρθε λίγη ώρα αργότερα, οπότε και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για πρώην υπάλληλο του θύματος.

Ο δράστης οδηγήθηκε και κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Βόλου, με τους αξιωματικούς πλέον να αναζητούν τα κίνητρά του και να εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς.