Εγκλημα στο Περιστέρι: «Τα λεφτά, τα λεφτά»στα ούρλιαζαν αλβανικά οι ληστές -Μαρτυρία σοκ

«Τα λεφτά, τα λεφτά» ούρλιαζαν οι ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι στο Περιστέρι και πυροβόλησαν εν ψυχρώ το ζευγάρι με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει η γυναίκα και να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο άνδρας της.

Η μαρτυρική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η 18χρονη κόρη του ζευγαριού αποτυπώνει τραγικές λεπτομέρειες από την φρίκη που έζησε. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα άνοιξε την πόρτα και είδε τους δράστες μέσα στο σπίτι. Αμέσως την έκλεισε και προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία.

Στο μεταξύ οι δράστες πυροβόλησαν εν ψυχρώ τους γονείς της και αμέσως μετά η κοπέλα τους άκουσε να φωνάζουν στα αλβανικά: «Πού είναι τα λεφτά; Πού είναι τα λεφτά;».

Η εισβολή των δύκο κουκουλοφόρων έγινε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Ολύμπου όπου διέμενε οικογένεια από την Αλβανία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι άγνωστοι αρχικα ακινητοποίησαν τον 53χρονο άνδρα και την 50χρονη σύζυγό του στο υπνοδωμάτιο τους και τους ζητούσαν χρήματα. Ωστόσο για άγνωστους λόγους πυροβόλησαν το ζευγάρι στο κεφάλι, άρπαξαν ένα πορτοφόλι με χρήματα και διέφυγαν.

Στο διαμέρισμα διέμεναν και ο 28χρονος γιος, με νοητικά προβλήματα, αλλά και η 18χρονη κόρη του ζευγαριού. Μάλιστα κατά τη διαφυγή τους οι δράστες μαχαίρωσαν τον 28χρονο στη γνάθο.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο, ωστόσο ήταν αργά για την 50χρονη, η οποία κατέληξε. Ο 53χρονος σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Η αστυνομία ερευνά όλες τις πτυχές της υπόθεσης, ενώ δεν έχει αποκλειστή το ενδεχόμενο τα θύματα να γνώριζαν τους δράστες.

]

Πηγή: http://www.iefimerida.