Καθαρίστρια κλώτσησε στα αχαμνά κλέφτη και τον εξουδετέρωσε

Χάρη στον ηρωισμό και την ετοιμότητα μιας καθαρίστριας του Νοσοκομείου Ρόδου, την οποίαν συνέδραμε και η προϊσταμένη της, τέθηκε το βράδυ της 12ης Απριλίου τέρμα στη δράση ενός 22χρονου «ποντικού», που έμπαινε συστηματικά στα αποδυτήρια και αφαιρούσε χρήματα και ό,τι άλλο έβρισκε.

Για κακή του τύχη όμως,»συνελήφθη» επ’ αυτοφώρω από την καθαρίστρια Μαρία Μαθιουδάκη, η οποία, παρά την αντίσταση που προέβαλε ο δράστης, κατάφερε να τον εξουδετερώσει, ενώ στις φωνές της προσέτρεξε η προϊσταμένη της Παναγιώτα Τσακίρη, που την βοήθησε. Λίγο αργότερα έσπευσαν στο σημείο και «σεκιουριτάδες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πάλη που προηγήθηκε, ο δράστης την έπιασε από τον λαιμό, αλλά η γυναίκα κατάφερε να απελευθερωθεί με κλωτσιές. Στη συνέχεια ακινητοποίησαν όλοι μαζί τον δράστη και τον έκλεισαν μέσα σε ένα δωμάτιο, μέχρις ότου να φτάσει η Αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε.

Εις βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία, με την οποίαν θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω. «Με έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να με πνίξει… Του έχωσα μια κλωτσιά στα απόκρυφά του και σώθηκα»,είπε η ίδια στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

πηγή: dimokratiki