«Κατηγορώ» των κατοίκων του Μενιδίου προς το δήμαρχο μετά το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο

Η οργή για τον αδιανόητο χαμό του μικρού Μάριου στράφηκε κατά του δημάρχου – Όλο το βράδυ συγγενείς προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τη μάνα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά στους γονείς για να τους στηρίξουν

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και δάσκαλοι, στο μικρό Μάριο, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, όταν κάποιος από τη περιοχή πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα καθώς κατέβαινε, καρφώθηκε στο κεφάλι του παιδιού.

Ο Ιερός Ναός της Παναγίτσας στο Μενίδι έχει γεμίσει με κόσμο. Μια λαοθάλασσα γνωστών και αγνώστων της οικογένειας του Μάριου στο ύστατο «αντίο».

Η θλίψη για το χαμό του ξεχείλιζε. Όπως και η οργή για τον αδιανόητο τρόπο με τον οποίο «έφυγε» το 11χρονο αγόρι. Μετά την κηδεία, η οργή των παρευρισκόμενων, στράφηκε κατά του δημάρχου της περιοχής, τον οποίο κατηγορούσαν για το γεγονός πώς δεν έχει γίνει τίποτα για τους ανεξέλεγκτους καταυλισμούς. Μία κάτοικος της περιοχής διερωτήθηκε: «Για ποιο λόγο είναι εκεί; Για να βάλει το κάδρο του μαζί με των άλλων;».