Οι συγκρούσεις στα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο μέσω από το φωτογραφικό φακό


Συγκρούσεις αντιεξουσιαστών στα στενά γύρω από το Πολυτεχνείο και την πλατεία Εξαρχείων, ακολούθησαν τις προγραμματισμένες διαδηλώσεις κατά της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, έγιναν τρεις συλλήψεις στη διάρκεια των επεισοδίων, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αμερικής, όταν ορισμένα άτομα προσπάθησαν να σπάσουν το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων και έριξαν δύο βόμβες μολότοφ. Σημειώνεται, ότι σε χώρο κοντά στην Παλαιά Βουλή, βρέθηκαν αργότερα πολλές βόμβες μολότοφ που άφησαν εκεί άγνωστα άτομα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τα επεισόδια «μεταφέρθηκαν» λίγη ώρα αργότερα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, που μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης». Περίπου 150 αντιεξουσιαστές έριξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, κυρίως από τις οδούς Σολωμού, Στουρνάρη και Τοσίτσα, αλλά και μέσα από το Πολυτεχνείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, έκαναν χρήση χημικών, προσπαθώντας να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές.

Δείτε τις φωτογραφίες από όσα έγιναν χθες το βράδυ…

epeisodiasnab20epeisodiasnab19epeisodiasnab18epeisodiasnab17epeisodiasnab1epeisodiasnab3epeisodiasnab16epeisodiasnab15epeisodiasnab14epeisodiasnab2epeisodiasnab13epeisodiasnab12epeisodiasnab11epeisodiasnab10epeisodiasnab9epeisodiasnab6epeisodiasnab5epeisodiasnab8epeisodiasnab7epeisodiasnab4

epeisodia20epeisodia19epeisodia18epeisodia17epeisodia16epeisodia15epeisodia14epeisodia13epeisodia12epeisodia9epeisodia8epeisodia11epeisodia10epeisodia7epeisodia6epeisodia5epeisodia3epeisodia2epeisodia4epeisodia1