ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: Η άγνωστη κόρη και ο πόλεμος για την κληρονομιά

Τα τρία παιδιά από τον γάμο του ευπατρίδη εφοπλιστή στέκονται απέναντι στην κόρη που απέκτησε με την τελευταία σύντροφο της ζωής του και η διαμάχη οδεύει προς τα δικαστήρια.

Την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι – όπως διαβάζουμε στο Κυριακάτικο Πρώτο θέμα – στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι, η ατμόσφαιρα στο τελευταίο αντίο για τον καπετάν Νικόλα Φράγκο ήταν βαριά.

Και έγινε ακόμα βαρύτερη, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, με την εμφάνιση δύο γυναικών, της δικηγόρου Ολυμπίας Κεχριμπάρη, τελευταίας συντρόφου του ευπατρίδη εφοπλιστή και της κόρης που απέκτησε μαζί του, η οποία έχει το όνομα Κατερίνα Φράγκου.

Η Κατερίνα Φράγκου θεωρεί ότι προσπάθησε  πολύ να αποκτήσει αγαστές σχέσεις με τα ετεροθαλή αδέρφια της, κάτι όμως που δεν συνέβη ποτέ.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο – όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα – της διαμάχης που ταλανίζει τη ναυτιλιακή δυναστεία, η Κατερίνα Φράγκου και η μητέρα της ζήτησαν επανειλημμένως τα τελευταία δύο χρόνια να συναντήσουν τον κατάκοιτο εφοπλιστή, χωρίς όμως να λάβουν ποτέ απάντηση.