Το ιδανικό σνακ για όσους δουλεύουν όλη μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή

Τα τελευταία χρόνια, κάθε τόσο, ακούμε και για μια νέα υπερτροφή που, σαν ένα εναλλακτικό είδος βρώσιμης βιταμίνης- ενισχύει τον οργανισμό και προλαμβάνει από πολλά νοσήματα και δυσλειτουργίες του οργανισμού.

Η ύπαρξη του συγκεκριμένου χρονολογείται από τους αρχαίους χρόνους, αφού χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική τα τελευταία 2000 χρόνια. Το ασιατικής καταγωγής superfood με το χαρακτηριστικό πορτοκαλοκόκκινο χρώμα καταναλώνεται τόσο σκέτο, όσο και μέσα σε σνακ ή σαλάτες. Εκτός από την υπέροχη γλυκόπικρη γεύση του είναι γνωστό για την υψηλή του περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε διάφορες ασθένειες, να ελέγξετε το βάρος σας και να βελτιώσετε τη διαδικασία πέψης σας.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό ότι μας χαρίζει ενέργεια χωρίς ανεβάζει του γλυκαιμικούς δείκτες, το καθιστούν τέλειο σαν σνακ. Μάλιστα όσοι εργάζεστε σε γραφεία και είστε όλη μέρα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή έχετε ακόμα ένα λόγο να το προτιμήσετε.

Δείτε ποιο είναι το ιδανικό σνακ όταν περνάτε πολλές ώρες στον υπολογιστή στο BOVARY.GR