Κρήτη

Ο καιρός σήμερα στη Κρήτη

Ο καιρός σήμερα στη Κρήτη

Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό στις μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης για την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.

Ηράκλειο: Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο αύριο Δευτέρα 28/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Χανιά: Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά αύριο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο: Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Άγιος Νικόλαος: Αίθριος θα είναι ο καιρός και στον Άγιο Νικόαλο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.Ο

Σχετικά Άρθρα