ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗ! Ποιος οδηγούσε το τζιπ και η ψυχική κατάσταση της Μίνας

Οι αποκαλύψεις, η ψυχική κατάσταση της κόρης της και η σχέση της με την Φρόσω Κυριάκου.

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, της κοπέλας που απασχολεί εδώ και 11 μήνες την επικαιρότητα, καθώς βρισκόταν στο μοιραίο τζιπ, όπου έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Η γυναίκα αποκάλυψε ποιος οδηγούσε το τζιπ, αλλά αναφέρθηκε φυσικά και στις αναρτήσεις της κόρης της στα social media.

«Δεν μπορεί να τη σταματήσει κανένας γιατί έχει εκνευριστεί. Δεν μπορώ να τη σταματήσω κι εγώ κορίτσι μου, έχω κουραστεί. Λέει πήγα να πεθάνω ήμουν 45 ημέρες μέσα στην εντατική. Λυπάται και εμένα που κάθομαι και ταλαιπωρούμαι και βγάζει όλα αυτά τα ξεσπάσματα. Έχει να κάνει ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο ακόμα στο χέρι της και είναι εκνευρισμένη που βρίζουν και από πάνω, γιατί; Επειδή έτυχε να είναι φίλη με το άτυχο το παλικάρι; Έχει και αυτή τα δίκια της. Εγώ ξέρω τη Μίνα γιατί εγώ τη γέννησα. Δεν είναι ούτε βι@@τα, ούτε έκανε τίποτα. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται και τι παίζει. Ζηλεύουν μόνο και μόνο επειδή ήταν φίλοι με το παλικάρι που έχασε τη ζωή του. Είχε πει ότι οδηγούσε ο καημένος αυτός, γιατί να έλεγε ψέματα;».

Όσο για το αν μιλάει η κόρη της με τη Φρόσω Κυριάκου απάντησε: «Δε νομίζω ότι μιλάνε. Όσο καιρό είναι στο σπίτι δεν έχουν επαφή, δεν μου έχει πει ότι μίλησε με τη Φρόσω».

Επιδίωξε η ίδια να μιλήσει η ίδια με την οικογένεια του τραγουδιστή; «Ήθελα να μιλήσω με τη μαμά του γιατί ειλικρινά μπορώ να την καταλάβω τη γυναίκα, τον πόνο που έχει και όλο αυτό που κουβαλάει. Δεν έχω κάτι με τη γυναίκα και θα ήθελα πάρα πολύ να της μιλήσω και να της συλλυπηθώ αλλά βλέπεις τι γίνεται τώρα εδώ πέρα…»