Θεοχαρόπουλος: Η αξιολόγηση θα κλείσει με δυσβάσταχτα μέτρα όταν θα μας έχουν τελειώσει τα λεφτά

Στο τέλος της άνοιξης εκτιμά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ότι θα κλείσει η αξιολόγηση, όταν «θα μας έχουν τελειώσει τα χρήματα» και με δυσβάσταχτα μέτρα, όπως είπε.

«Η κυβέρνηση παίρνει το όσκαρ διαπραγματευτικής ανικανότητας. Επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Η αξιολόγηση έπρεπε να είχε ήδη κλείσει. Αν είχε  κλείσει δεν θα παίρναμε τώρα σκληρά μέτρα. Ούτε τον Απρίλιο βλέπω να κλείνει η αξιολόγηση», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο κανάλι «Ε».

«Η διαπραγμάτευση θα κρατήσει ακόμα καιρό, με την αξιολόγηση να κλείνει στο τέλος της άνοιξης όταν θα μας έχουν τελειώσει τα λεφτά με πολύ δυσβάσταχτα μέτρα», πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε την εκτίμησή του ότι η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, εξαιτίας της κοινωνικής δυσαρέσκειας. «Είναι σταθερή η θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη σύσταση εξεταστικών επιτροπών, δήλωσε: «στη Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε θετικοί σε εξεταστικές επιτροπές. Να γίνουν εξεταστικές επιτροπές για όλα».

Πηγή: iefimerida