Γουίλιαμ και Χάρι για το τηλεφώνημα με την Νταϊάνα που τους στοιχειώνει -Η τελευταία συνομιλία με τη μητέρα τους [εικόνες]

Την πιο φορτισμένη και αποκαλυπτική συνέντευξη από το θάνατο της μητέρας του το 1997 έδωσε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Χάρι, με τους γαλαζοαίματους να θυμούνται τα τελευταία λόγια που της είπαν πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Τα δύο αδέλφια ανέφεραν πως η τελευταία συνομιλία εκ τηλεφώνου με την μητέρα τους ήταν πολύ σύντομη, επειδή ήταν απασχολημένοι παίζοντας με τα ξαδέρφια τους.

Ερωτηθείς αν θυμάται τι είπε στη μητέρα του, απαντά με μισό χαμόγελο: «Το κάνω, το κάνω», αλλά χωρίς να το επεξεργάζομαι.

«Αυτό (η απότομη συνομιλία) μου προκαλεί μεγάλη θλίψη. Είναι κάτι που με κυνηγάει σε όλη μου την ζωή» ανέφερε ο Χάρι για το τελευταίο τηλεφώνημα.

«Νομίζω ότι ο Χάρι και εγώ ήμασταν απελπισμένα βιαστικοί για της πούμε γεια και το κλείσουμε… Αν ήξερα τι θα συμβεί δεν θα συμπεριφερόμουν έτσι. Αυτό το τηλεφώνημα μαστίζει το μυαλό μου», πρόσθεσε ο Γουίλιαμ.

«Αν ήξερα ότι ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσα με τη μητέρα μου, τα πράγματα που θα της έλεγα … Είναι απίστευτα σκληρό. Πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν γνώριζα ότι ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσα με τη μαμά μου και πόσο διαφορετική θα ήταν η συνομιλία, αν είχα την παραμικρή ιδέα ότι θα ήταν η τελευταία της νύχτα», κατέληξε.

Δίνοντας την πιο αποκαλυπτική βασιλική συνέντευξη από το 1995, όπου η Νταϊάνα είχε αποδεχθεί πως είχε εξωσυζυγική σχέση, ο Γουίλιαμ ανέφερε πως ένιωσε την παρουσία της Νταϊάνα στον γάμο του, ενώ οΧάρι είπε πως ακόμη νιώθει πως ήταν οι αγκαλιές που του έδινε.

Οι γαλαζοαίματοι δεν παρέλειψαν να μιλήσουν για την μητέρα τους, αναφέροντας πως κατά βάθος ήταν ένα παιδί πως ήταν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο όταν ήταν με τα παιδιά της.

Η συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και Γουίλιαμς θα μεταδοθεί αύριο στο βρετανικό κανάλι ITV.

Φωτογραφία: AP

Πηγή:| iefimerida.gr