Η πρώτη φωτογραφία της Χίλαρι μετά την ήττα -Με τον Μπιλ και τα σκυλιά τους στο δάσος [εικόνες]

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ χθες επισκεπτόταν το Λευκό Οίκο, η Χίλαρι Κλίντον έκανε τη βόλτα της σε δάσος κοντά στη Νέα Υόρκη.

Την υποψήφια των Δημοκρατικών εντόπισε μια νεαρή γυναίκα που είχε πάει με την μικρή της κόρης, επίσης βόλτα, στην ίδια περιοχή.

Η Μάργκοτ Γκέρστερ περπατούσε με το μωρο της στο δάσος κοντά στο χωριό Τσαπάκουα, περιοχή στην οποία έχουν σπίτι και οι Κλίντον, όταν ξαφνικά συνάντησε μπροστά της την Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον!

«Ένιωσα απογοητευμένη με τα αποτελέσματα των εκλογών και έτσι αποφάσισα να πάω σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην Τσαπάκουα. Ήμασταν μόνες μας (σ.σ. με την κόρη της) και ήταν πολύ χαλαρωτικά. Ξαφνικά άκουσα θόρυβο κοντά μου. Όταν έφτασα στο ξέφωτο από το οποίο άκουσα το θόρυβο είδα έκπληκτη μπροστά μου την Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον» περιέγραψε τη σκηνή η Μάργκοτ Γκέρστερ.

Η Γκέρστερ είπε στην Daily Mail, πως  η Χίλαρι και ο Μπιλ είχαν βγει βόλτα με τα σκυλιά τους προφανώς για να χαλαρώσουν μετά από τους έντονους προηγούμενους μήνες.

«Η Κλίντον με αγκάλιασε, με ευχαρίστησε, ανταλλάξαμε ορισμένα καλά λόγια και μετά τους άφησα να συνεχίσουν τη βόλτα τους» ανέφερε η γυναίκα, η οποία μάλιστα έβγαλε και μία φωτογραφία με την Χίλαρι και το σκύλο της. Μιλώντας στο CNN η νεαρή γυναίκα ανέφερε πως η Χίλαρι φαινόταν καλά και ήταν πολύ ευγενική…

Πηγή:iefimerida.