Μελλοθάνατος Κινέζος καταρρέει λίγο πριν εκτελεστεί -Τον αποχαιρετά η κόρη του [βίντεο]

 

Σκηνές που ραγίζουν την καρδιά εκτυλίχθηκαν σε φυλακή της Κίνας, όταν ένας μελλοθάνατος κράτησε για στερνή φορά στην αγκαλιά του την κορούλα του.

Το κοριτσάκι ήταν πολύ μικρό για να συνειδητοποιήσει ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που έβλεπε τον πατέρα του. Του κούνησε χαρούμενο το χέρι και του είπε «αντίο μπαμπά», ενώ εκείνος κατέρρεε μπροστά στα βουρκωμένα μάτια της γυναίκας του και της μητέρας του. Ο 30χρονος κρατούμενος γονάτισε στο έδαφος κι υποκλίθηκε τρεις φορές στη μητέρα του σε ένδειξη σεβασμού, ενώ εκείνη τον αγκάλιασε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Στη συνέχεια τον παρέλαβαν οι φρουροί για να τον οδηγήσουν στο χώρο όπου επρόκειτο να εκτελεστεί με ένεση θανατηφόρου διαλύματος. Η σκηνή εκτυλίχθηκε σε φυλακή του Ντακίνγκ στη βορειοανατολική Κίνα πριν από λίγες ημέρες.

Ο Λι Σιουάν καταδικάστηκε για το θάνατο τριών ανθρώπων τον Μάιο του 2015. Μετά από καυγά με ένα από τα θύματά του, τα κυνήγησε για να πάρει εκδίκηση. Έπεσε με το αυτοκίνητό του στο δικό τους, σπρώχνοντάς το σ’ ένα χαντάκι. Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα τα τρία άτομα να καούν ζωντανά, ενώ άλλοι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν.
| iefimerida.gr