Ο 11χρονος που ζυγίζει 192 κιλά- Ο νεότερος που θα υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μανικιού [εικόνες & βίντεο]

Ο 11χρονος Αράια Περμάνα από το Καραγουάνγκ της Δυτικής Ιάβας, στην Ινδονησία είναι ο νεότερος άνθρωπος που θα υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μανικού.

Ο 11χρονος που ζυγίζει 192 κιλά είναι αδύνατο πλέον να περπατήσει, γεγονός που μεταξύ άλλων τον ανάγκασε να σταματήσει το σχολείο.

Σύμφωνα με την Telegraph,  το απίστευτο βάρος του είναι απειλητικό για την υγεία του καθώς πλέον αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την αναπνοή του, παρουσιάζοντας συχνές άπνοιες και αναγκάζεται να κοιμάται με το κεφάλι του στο τοίχο για να μπορεί να αναπνέει, κάτι που του έχει αφήσει μόνιμο τραυματισμό στο μέτωπο.

Έπειτα από χρόνια, που οι γονείς του επέμειναν να ταϊζουν υπερβολικά τον 11χρονο, έχουν πειστεί ότι ο γιος τους χρειάζεται σοβαρή επαγγελματική βοήθεια.

Θα γίνει μάλιστα ο νεότερος άνθρωπος στον κόσμο που θα υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μανικού. Μία εγχείρηση που διαρκεί τουλάχιστον 5 ώρες.

Σύμφωνα μάλιστα με παλαιότερα δημοσιεύματα, ο Αράια θα τρώει πλέον 5 γεύματα την ημέρα. Η  μητέρα του Ροκάια από την άλλη επέμεινε με δηλώσεις της ότι ο γιατρός που τον τον είχε δει για να ανακαλύψει για ποιο λόγο έπαιρνε τόσο πολύ βάρος το παιδί, είχε αναφέρει ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πηγή: iefimerida.gr