Παράνομο ζευγάρι «κόλλησε» και μεταφέρθηκε με φορείο στη μέση του δρόμου

Όπως γράφει η Daily Mail, το ζευγάρι έκανε σεξ σε ξενοδοχείο όταν, από κάποιο ανατομικό ζήτημα, δεν μπορούσαν πια να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο. Από τη μία η σχέση τους ήταν παράνομη, από την άλλη όμως η γυναίκα πονούσε πολύ, κι έτσι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Η «διαπόμπευση» άρχισε όταν οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο μπήκαν στο δωμάτιο για να τους βοηθήσουν και κορυφώθηκε όταν συνειδητοποίησαν πως ο μόνος τρόπος να φτάσουν στο νοσοκομείο ήταν να βγουν στην κατάσταση αυτή στον δρόμο.

Φυσικά τράβηξαν την προσοχή όλων των διερχόμενων. Κάποιος έβγαλε το κινητό του και κατέγραψε τις αμήχανες- το λιγότερο- στιγμές με τον άνδρα και τη γυναίκα, κολλημένους τον έναν με τον άλλο, να μεταφέρονται με κάτι σαν φορείο μέσα στον δρόμο.

Η γυναίκα φαίνεται να καλύπτει το πρόσωπό της με ένα σεντόνι ενώ ο άνδρας κοιτάζει γύρω αγκαλιάζοντας τη σύντροφό του.

Μέσα ενημέρωσης της Κένυας εικάζουν πως ο απατημένος σύζυγος είχε χρησιμοποιήσει κάποιο «ειδικό φίλτρο», σχεδιασμένο συγκεκριμένα για μοιχαλίδες (!). Είναι μάλλον πιο πιθανό βέβαια η γυναίκα να εμφάνισε κάποιους σπασμούς στους μύες του κόλπου που αφενός προκαλούν μεγάλο πόνο, αφετέρου «εγκλώβισαν» τον εραστή της.

adiadya2adiadya3adiadya4adiadya1adiadya5