ΚΟΣΜΟΣ

Άγρια δολοφονία Ινδού γαμπρού επειδή ήταν από διαφορετική κάστα με τη νύφη

Σύμφωνα με την αστυνομία η δολοφονία θεωρείται έγκλημα τιμής επειδή ο 24χρονος ήταν από την κάστα των ανέγγιχτων ενώ η σύζυγός του ήταν από την κάστα των αγροτών

Θύμα άγριας δολοφονίας από έναν άνδρα με ματσέτα έπεσε ένας 24χρονος Ινδός μπροστά στα μάτια της εγκύου 23χρονης συζύγου του επειδή, σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, προερχόταν από διαφορετική κάστα με τη σύζυγό του.

Στο βίντεο που κατέγραψε την εν ψυχρώ δολοφονία φαίνεται ο Πρανέι Κουμάρ να αποχωρεί από νοσοκομείο στο οποίο είχε πάει με την Αμρούθα Βαρσίνι.

Ξαφνικά στο πλάνο εμφανίζεται ένας άνδρας που κρατάει ματσέτα στο χέρι. Ο δολοφόνος πλησιάζει από πίσω τον ανυποψίαστο Κουμάρ και αρχίζει να τον χτυπάει με το μεγάλο μαχαίρι.

Στη συνέχεια ο αγνώστων στοιχείων δολοφονός πετάει το μαχαίρι και διαφεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με την 23χρονη να επιστρέφει στο νοσοκομείο για να ζητήσει βοήθεια.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 24χρονος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η δολοφονία θεωρείται έγκλημα τιμής επειδή ο 24χρονος ήταν από την κάστα των ανέγγιχτων ενώ η σύζυγός του ήταν από την κάστα των αγροτών.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Ιανουάριο παρά τις διαφωνίες συγγενών και από τις δύο οικογένειες.

Η 23χρον σύζυγός του θύματος εκτιμά ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται ο πατέρας της και ο θείος της.