ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο και μηνύσεις μεταξύ αθλητικογράφων στην ΕΡΤ – Πειθαρχικές διαδικασίες για τον ξυλοδαρμό

Στα χέρια ήρθαν δύο αθλητικογράφοι της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να μεταβεί ασθενοφόρο στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και να υποβληθούν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Το περιστατικό συνέβη όταν δύο αθλητικογράφοι που φέρεται να είχαν από παλιά διαφωνίες, ξεκίνησαν μια συζήτηση σε ήπιους τόνους. Ωστόσο τα πνεύματα γρήγορα οξύνθηκαν και τα πράγματα ξέφυγαν.

Ο ένας αθλητικογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου και τον χτύπησε με μπουνιές…

Ο συγκεκριμένος φυγαδεύτηκε, λέει, για να μην περάσει αυτόφωρο και ο άλλος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από συναδέλφους του και το ασθενοφόρο που εμφανίστηκε στο προαύλιο της ΕΡΤ.

Πειθαρχικές διαδικασίες για τον ξυλοδαρμό

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΕΡΤ σχετικά με τον αγριο ξυλοδαρμό (χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο στο ραδιομέγαρο) και τον καβγά ανάμεσα σε δύο αθλητικογράφους της ΕΡΤ. 

Οπως αναφέρεται:
Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο
εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.
http://www.zoornalistas.com/