ΚΡΗΤΗ

Άγριο φονικό στα Δειλινά: «Έβγαλε τα ματωμένα ρούχα και παραδόθηκε»   Τι είπε ο αδερφός του δράστη για το μοιραίο πρωινό

 

Αποκαλυπτικός ήταν ο αδερφός του 60χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε την 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη με δεκάδες μαχαιριές στα Δειλινά.

 

«Έβγαλε τα ματωμένα ρούχα»

Όπως είπε μιλώντας στο neakriti.gr: «γύρισε στο σπίτι κοιμήθηκε και έφυγε το πρωί. Όταν γύρισε όπως μου είπε ο αδερφός μου έβγαλε ματωμένα ρούχα και είπε ότι θα πάει στην Ασφάλεια να παραδοθεί. Δεν είπε τίποτα άλλο. Εγώ τώρα είμαι σε δύσκολη θέση. Να πάω να δω τον φονιά της μητέρας των παιδιών; Δεν το βάζει το μυαλό μου αυτό που έχει κάνει. Δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω, μόνο ο Θεός μπορεί να τον κρίνει. Θέλω να μάθω γιατί το έκανε…»

Όπως υποστήριξε ο αδερφός του φερόμενου δράστη του άγριου εγκλήματος ο 60χρονος δεν είχε κακές σχέσεις με το θύμα και τα παιδιά της και γνωρίζει μόνο ένα περιστατικό που καταγράφηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές λίγο πριν το μοιραίο πρωινό της δολοφονίας. Αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο αδερφός του είναι ότι ήθελαν να τον διώξουν από το σπίτι αλλά όπως υποστηρίζει δεν έδειξε ιδιαίτερο θυμό ή οργή ώστε να υποψιαστεί τη μοιραία πράξη στην οποία θα προέβαινε, «αφαιρώντας» τη ζωή της άτυχης γυναίκας.

Όπως επισήμανε ακόμα η 53χρονη δεν ήθελε να πηγαίνει ο 60χρονος στην επιχείρησή της, στο σημείο δηλαδή όπου αργότερα έμελλε να εκτυλιχθεί η φρικτή δολοφονία.

Yποστήριξε ακόμη ότι ο αδερφός του 60χρονου, ο φερόμενος δράστης δεν είχε προβλήματα με τη δικαιοσύνη και ότι δεν ισχύουν όσα έχουν ειπωθεί, καθώς μόνο ο ίδιος έχει βρεθεί στη φυλακή.

Ακούστε τι υποστήριξε ο αδερφός του 60χρονου φερόμενου δράστη: