ΚΡΗΤΗ

«Άναψαν φωτιές» οι δηλώσεις Κεφαλογιάννη  για ΒΟΑΚ από το μηδέν και με διόδια!

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στους τοπικούς βουλευτές και φορείς της αυτοδιοίκησης, η συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, σε σχέση με το κυβερνητικό σχέδιο για τον Βόρειο Οδικό Άξονα.

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε σε “έναν Βόρειο Οδικό Άξονα από το μηδέν, με βασική χάραξη από τα Χανιά ως τον Άγιο Νικόλαο κι ενδεχομένως με διόδια που θα επιβαρύνουν ελάχιστα τους πολίτες”, μία δήλωση που ήταν αρκετή για να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και μπαράζ ανακοινώσεων.

Η συνέντευξη του κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη:

Πυρά από Αρναουράκη
«Ούτε το 2024 με 2025 δεν πρόκειται να ξεκινήσει το έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα αν η κυβέρνηση μηδενίσει το έργο που έχει γίνει ως τώρα» τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και την Ρένα Σημειαντωνάκη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Ο κ. Αρναουτάκης πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να θέλει να συνδέσει την κατασκευή του νέου άξονα με την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κάτι όμως που θεωρεί λάθος και επιζήμιο για την τοπική κοινωνία.

Η συνέντευξη του Περιφερειάρχη:

Πήραν θέση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ανακοινώσεις είχαμε και από τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Χάρη Μαμουλάκη, τον Σωκράτη Βαρδάκη και τον Νίκο Ηγουμενίδη να εξαπολύουν μύδρους εναντίον της κυβέρνησης.