ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξαν τα στόματα τους τα «πρωτοπαλίκαρα» του Σώρρα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Παλεύει να… ανασυνταχθεί η «Ελλήνων Συνέλευσις» από την ημέρα που ο Αρτέμης Σώρρας συνελήφθη. Ο αρχηγός του πολιτικού φορέα βρέθηκε στα χέρια της Αστυνομίας το περασμένο Σάββατο (16.06.2018), στον Άλιμο, και ενώ καταζητούταν από τον Μάρτιο του 2017.

Την ερχόμενη Πέμπτη, ο Αρτέμης Σώρρας θα βρέθει ενώπιον του ανακριτή και τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» κάνουν προσπάθειες για να συγκεντρωθούν στην Ευελπίδων.

Πρώην ηγετικά στελέχη του πολιτικού φορέα, τα οποία διέγραψε ο Σώρρας, αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους.

«Το μόνο που έχει να κάνει είναι την Πέμπτη που θα πάει στον ανακριτή ως “θεός” να κάνει το θαύμα του. Ως αρχηγός της παγκόσμιας Αστυνομίας, που ευαγγελιζόταν στα ψέματα του, να συλλάβει τον εισαγγελέα και τον ανακριτή γιατί “παρανομούν”. Και να “διατάξει” να ρευστοποιήσουν επί τόπου τα χρήματα και να ξεχρεώσει τους Έλληνες να τελειώνει το θέμα. Εάν αυτό δεν γίνει, είναι ένας καραγκιόζης!», είπε, μεταξύ άλλων, στον ΑΝΤ1, ο κ. Καλογερόπουλος.

«Εμείς κουτόχορτο δεν τρώμε. Δεν είμαστε “αγγελοκρουσμένοι”. Ο Σώρρας προσπάθησε έναν νόμιμο πολιτικό φορέα να τον κάνει φορέα των “Αγγελοκρουσμένων”…», ανέφερε ο κ. Καζαμίας.

Ακούστε όσα είπαν στον ΑΝΤ1 πρώην ηγετικά στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσις»