ΚΡΗΤΗ

Έκκληση για τον άτυχο Μάριο!

Έχει τραυματιστεί σε τροχαίο και πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης…

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια ενός νεαρού Ηρακλειώτη που τραυματίστηκε σοβαρά, πριν από περίπου ένα μήνα, σε τροχαίο, καθώς ναι μεν η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, ωστόσο, ο νεαρός πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης κι αυτό έχει ένα σοβαρό οικονομικό κόστος.

Οι συνάδελφοι της μητέρας του, από το Δήμο Ηρακλείου, κάνουν έκκληση, μέσω των social media, ώστε να υπάρξει οικονομική στήριξη της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτήσή τους:

“Στη φωτογραφία ειναι η αγαπημένη μας συναδέλφισσα από το Πολυκεντρο Νεολαίας στην Ανδρόγεω Νικη Ασκορδαλακη με το μοναχοπαίδι της τον Μάριο Πατσαδάκη . Πολυκεντρο Νεολαίας στην Ανδρόγεω Νικη Ασκορδαλακη με το μοναχοπαίδι της τον Μάριο Πατσαδάκη .Σχεδόν όλοι ξέρετε ότι ο Μάριος είχε ένα ατύχημα στης 8/02/2019 με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.Ευτυχώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του αλλά πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης κι αυτό έχει ένα σοβαρό οικονομικό κόστος . Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό τον αγώνα να ξαναδούμε το Μάριο όρθιο και όπως πριν μπορεί να το κάνει ακόμα και με το ελάχιστο από το υστέρημα του…επίσης με κοινοποίηση να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γίνεται.Ο παρακάτω λογαριασμός αφορά το Μάριο και τον οποίο θα τον διαχειρίζεται η μητέρα του Νικη Ασκορδαλάκη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 204/643614-58/Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR 1201102040000020464361458 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΣΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ”

Έκκληση για τον άτυχο Μάριο!
Tags