ΚΡΗΤΗ

Έκλεψαν την… πόρτα φορτηγού στο νοσοκομείο Χανίων

Ο κάτοχος του αγροτικού, που το είχε αφήσει αρκετές ώρες για να βρεθεί δίπλα σε έναν ασθενή συγγενή του, δεν πίστευε στα μάτια του όταν πήγε να το πάρει και διαπίστωσε ότι η πόρτα είχε κάνει φτερά

Δεν έχει προηγούμενο το θράσος των «κυνηγών» μετάλλων που έφτασαν στο σημείο να δράσουν μέσα σε ένα από τα παρκινγκ του νοσοκομείου Χανίων και να ξηλώσουν την… πόρτα του οδηγού από ένα αγροτικό φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο εκεί!

Ο κάτοχος του αγροτικού, που το είχε αφήσει αρκετές ώρες για να βρεθεί δίπλα σε έναν ασθενή συγγενή του, δεν πίστευε στα μάτια του όταν πήγε να το πάρει και διαπίστωσε ότι η πόρτα είχε κάνει φτερά. Μάλιστα, πληροφορήθηκε έκπληκτος ότι κανείς δεν είχε αντιληφθεί τους δράστες να την βγάζουν από τη θέση της και να τη μεταφέρουν ανενόχλητοι!

Για την πρωτοφανή κλοπή ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες, ενώ ενημερώθηκε και η διοίκηση του νοσοκομείου, στο οποίο σύμφωνα με το zarpanews.gr τα μέτρα ασφαλείας είναι από ελλιπή ως ανύπαρκτα.